Trima Kasey Wisconsin
June 04, 2006

Yeargh. I'm done with school.

On another note, here are some pictures from our gig at the Midwest Games Night 2006 (kamera Pak Andak):

Zapin Pantun Budi

Sweet Home Chicago & Smoke on the Water

First time merasa dressing room beb. Caya sama lu!



Comments:

tu snoop Alee ke nyanyi pantun body?
 

uih sapa lagi...
 

juli, lu muka baby face lah. tak leh buat muka ganas / muka metal!

-pakAndak-
 

bukan nak ckp apa la brader...

wa dok sebilik ngan ali tengah2 mlm julie ketuk pintu. skali bukak igt sapa la gi dajal hantar asian boy utk servis mlm tu...

huaha...
 

Alee layan apa young boys...apsal dia tolak lak Juli malam tu? ke dia dah tuka selera mexican lak?
 

alee ter-hook dengan wednesday special menu ke? wet burritos ?!

-pakAndak-
 

rickenbacker siaaaaaaaaaal.

so what did you have on your rider then.
 

faidz: jgn gitu beb...

pak andak: haha, itu lu tanya dia sendiri la...

kudo: what rider wha? take off the rick from salah and he'll turn from lemmy to one of the Village People 'boys'...
 

sial la lu serih...

salahx
 

rofl...
 

serih: salah dah ada kumis sikit2 la nie. marah kat aku, bila aku tegur pasal kumis dia! selamba marah kat aku!

salah: cukurlah kumis kau cepat2 sebelum sebijik macam nie -->
http://www.shanatinglipton.com/blog/uploads/village.jpg

geli aku.
geli sedap tak pe jugak.
geli geleman! uisshh! yucky! yucky! yucky!

-pakAndak-
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.