Born Under a Bad Sign
September 22, 2006

They call it stormy Monday. Yes but Tuesday's just as bad...


...Lord have mercy. Lord have mercy on me.

Oh, and little that I know, he dropped by KL some 16 years ago. I was in standard one back then, darn it.



Comments:

I am sure you're gonna enjoy it bro....

-ALI
 

robert cray ada ke?

-pakAndak-
 

waa macam tu aku pun nak pegi dowh
 

ali: i hope...

pak andak: lu betul mau bakar aa. siap kau aku masuk backstage amek gambar ngan satu band...

a-a: relaks. respon. apa tah lagi satu r.
 

byk gilo pitih mung mnate .. satu tiket 85 singaporean dollars tuh .. baghu stak kijo nok enjoy lebey2 doh wey!! Masalah displin sungguh aaa mung nih
 

gambo tu tak dok ah tapi moments, memories, and aura chicago blues tu yang priceless. we're not in a hurry to forget it. kena simpan sampai buat next gempitafest!

suasana blues singapore tu boleh lah jugak kot. bagi markah kesian.

tee sert mahal nak mampos!!! cilakak!

-pakAndak-
 

ye la ye la,
kasila dia chicago dia tuh, balik2 ulang yg tu je.
yg penting, clapton, gua akan pergi tgk lu jugak.
 

badwool: skali skalo nate...

pak andak in law: ah gua dah dok sana 4 tahun. terlebih aura dah bawak balik nih. nak share ngan dak2 lain utk gi spore. haha reza jr wa yg dpt tiket tu beli selai kat aku. ada dia kirim ni ah kat jr lain. nak gi amek ni japgi. baper selai tu?

salahx: yearghhh
 

malas je nak cite panjang2 kan... malam tu lepak Buddy guy nye club tetiba ade clapton.. tu "side story" pengalaman aku, pak andak dan uda laa. wahahhaah

-ALI-
 

ala aku sebulan dok michigan hang out ngan dr fazley tak kecoh aa...
 

kat singapore ada jual nie ke nanti?
http://jstik.photosite.com/claptonite/

chicago tak kena langgar todak, cikgu!

cikgu UPM marah2 nanti kena jual longgok.

-pakAndak-
 

alee, gambar mana? gambarrr? mahu bukti..
cakap sahaja tak boleh,
kakaktua jua boleh berkata nista =D
(ayat pak andak)
 

mana aa aku ada kamera... memasing pegi tak bawak kamera... ye laa bukti bergambar takde aa nak tunjuk.. tapi pengalaman dlm kapla takleh ilang laa bak kata orang... nyesal gak aaa aritu takut nak bawak kamera masuk... kalau tak dah taruk kat wolverinemalaya front page lagi dah... hauhauhahah

clapton nye konsert dan club gig dah selesai minggu lepas... telinga still "berdesing2" lagi ni.. haha

-ALI-
 

cheh baik takyah cakap brader...
cerita macam2 boleh cerita..

-salahx-
 

takpa laa.. biar aku sendri je simpan kenangan.. tak tayang pon takpa.. eric clapton bukan cam papa rock. bleh main jumpa tepi vending machine ke apa...

iron maiden/def leppard/wishbone ash/dylan/kaki king nye konsert kali ni aku pi tangkap gambaq puas2 aaa...

pak andak: patut smuggle jer kamera kau tu aritu. aku tak tau plak bouncer kat gate main lepas je.

-ALI-
 

lagi satu r tu REBUT. hehe ;)
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.