Genius...
November 12, 2006

...is something that neither Judd, Syah or Ajep will ever be. The guy who made this, on the other hand, is one.



Comments:

Oi .. gua x paham sial .. perhal natang tuh nak paku pokok tuh plak?

dude ini ke keje baru ko? usya youtube ari2 .. gile membazir pet baya 1 juta just nak carik org nak usya youtube warghwarghwargh
 

Genius is when you google to search for ...

Well i'd better not go there.
 

haha.. natang tu paku pokok2 tu so that bila dia terjun, nampak cam dia terbang aaa.

serih : gua dah test 'blackie' kat GC. Blackie--> marshall Jimi = total pwnage!
(Boo Bluesbreaker. *run*) harga USD20K dude.. pergh lagi mahal dari es335. mmg buat duit tol.. happiest day of my life..*smile*.. hahahha

-ALI-
 

man shitty, man shitty...

no pun intended.
 

badol: what alee said. wah, takkan tak dpt kut. aku nu r-tard pun bleh tangkap skali je...

judd: tak lawak

alee: i thot that other day at ypsi was the happiest day of ur life?

manloque: as much as id wanna rip on manUre, city is indeed shitty; status quo. same thing every year, 38 games and shit for 36 except for two, the manchester derby :)
 

dream on fat ass .. this year Manchester DBKL mmg kene lauk nye
 

haha badol, same thing said before the last derby lol...
 

guano liverpool kalah baru ni? teruk sgt ke main...ni susah dok negara orang keje nak ragbi je..world cup ragbi next dah stat brapa bulan lepas lg..x paham aku..tp aku antara anak melayu yg dh tgk all blacks main aa..ganas gile sehh aku..
 

hahaha..the reh..aku tgh usya blog judd..and guess whose picture I saw..teka ..ko tak genius pun mesti tahu nyer.. haaaahahhahaa...

maner amoi nih??? *shrugshoulders*
 

jeghi: astaga nz epl takkan tak tunjuk lansung? england holland ada tak? bleh tgk micah score on debut. haha, hopefully dia masuk first XI

dennis: check out the hair on that one man. scary shit...
 

cayalah micah richards!!

i can see him as a long term successor to gary nev...bwahaha
 

sini kalo nak tgk bola kena subscribe sky aa..mana larat nak bayar dok 2 org je melayu umah aku ni..tu pn aku sorang je yg tgk...tp apa2 pun aku bukak soccernet kuar ni McClaren hails Richards' debut...nate apo aa..hahhaha
 

manloq: i was enthralled watching him play for england awal pagi tadi. but, it's not always a good sign as i dont think it will be long till the molesting hands of chelski and co try to have a go at young micah rofl...

jeghi: tengok streaming online je la beb. takkan nak tengok hakka je siang malam?
 

ek eleh micah baru skali main dah nak kecoh ganti gary neville .. lek2 lu brader neville captain Man Utd tuh kalau Man DBKL lain cite aaa team sampah je

lagipon kalau micah tuh power sgt aaa .. aku rase mesti ferguson nak beli die ganti neville and not chelsea. Si fergie nih nak sgt bagi squad die as English as possible.

Dah byk midfield Juve yg kuar Fergie nak gak angkat si mangkuk Carrick for 17 mil pounds. Teke molek aaaaa
 

lu tak tau apa2 lu baik diam ah bart
 

bart: bawak bertenang badol. aku personally tak penah make a big deal pun micah masuk england. mcclaren, soccernet, football 365 ngan sportscenter je yg bising2. nak buat cemana...

penulis: ditto
 

ntah badol, senyap aaaa.... kat internet pun nak memekak!
 

nice site bro...
 

a man should never be greedy with his porn and his food towards his brothers..


Sophocles
 

classic case of pot calling the kettle black or azman's self denial.
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.