Glory Glory Man United
November 29, 2006

Post Manchester Derby 06/07 edit #1:

v1d3o 3mb3d 15 t3h gh3y. Here's the: link.



Comments:

nate ganas molek mu serih..ngaji mano dulu ni?
kelate karat gile doo aku ni...
skolah sume ngan melayu bukan klate je banyak pas spm dulu..
ganas aa video tu...tp provokatif aa..bakal menimbulkan huru hara di manchester, us dan juga bangsar/hartamas bila ada match man u nanti
 

haha man shitty man shitty...
 

jeghi: eh bukan aku post video man u menang treble ke? title post ni glory2 manure kan?

manloq: kamon brader... something new, something new... dont sink to badol/bart/whatever's low...
 

!xobile !!!!
 

oi brader ngan liverpool pon kalah 1-0 xyah kecoh aaaa .. liverpool team sampah season nih pon xleh lwn ape lagi Manchester Derby
 

lu silap besar badol, lu silap besar...
 

anonymous: *!xobile*

badol: sapa yg mention liverpool?

penulis: silap dia je besar, menda lain kecik...
 

aku la yg mention liverpool .. the phuq??

And one more thing .. just bcoz u have a fat ass doesn't mean y'all big man
 

penulis: aku lupa, the bart's got some massive japanese tittahizzle too...

bart: skali lagi ko eja 'phuq' dlm ni, aku troll spam site ko. carut betul2 ah... jgn eja mcm myspace whores...
 

nate sewrihh..city menang lak kelmarin
 

Fat asses have phat assets. Sorry badol but thats how it is. Betul do, naik muak aku nengok ke"e-jock"an wannabe kau tu. Nak mencarut tu biar betul.

Camni contohnya, badol :
"Fuck off badol. Kat internet pun nak memekak. Shut the fuck up, you fucking fuckface! Shut the fuck up or get the the fuck out." ( ni contoh jek. dont take it out of perspective )

Kalau kau guna style gini, badol bukan sahaja nampak lebih "e-thug" tapi nampak lebih daring dan lebih original. Style eja "phuq" biasanya asians yang posers blacks thugs wannabees jek pakai. Melayu yg boleh pull off style tu takat ni seko jek, si Ah Leng ( shoutout to my black chinaman ). Yang lain-lain tu nampak macam trying too hard, bro. Okay? Papehal pun beb, pink titties kau tetap high class. Don't let other people tell you otherwise, kay? It's a blessing, not a curse. Remember...blessing, not a curse. Keep telling yourself that when you look in the mirrow like a mantra. That you're the man and your pink tits are the shit!

Asrif : Sorry dude, tak bermaksud nak spam blog kau but we all saw this cumming.
 

maz: wahaha, ko dpt tiket derby tak? pegi jgn tak pegi dol...

don: it's all good man. it's all good. very well said btw...
 

hello serih. just drop by to say hi. paling kurang sebulan sekali aku mesti mai sini. gilak la takde life aku ni
 

pi'e: kecik ati aku, bila takde life baru masuk site aku. bila ada life ko buat apa?
 

Dude .. I got my own style in xpressing my fuckin opinions .. it doesn't have to be similar to urs
 

bart: haaa... gitu la... boleh pun eja fuck... all together now, f-u-c-k... keep it up! no more of those asian frat bs allright...
 

Asrif : Aih snoop, hati plak nak kecik. Dah cukup dah kau ada bende2 kecik, hati kene besar beb. Snoop, one equation looking for answer. "Snoop + Danny + Catholic Blonde + Spring Break + Florida = ?"

God wills it.

Badol : Yeah Badol! That's what I'm talking about. Channel that anger, bro! Be aggressive! Pandai pun eja fuck. I'm proud of you, son. Show me some tits. Come on, dude. Let's see those hot damn pink tits. Kalau kau bole amik gambar tulis fuck kat pink tits kau beb, aku sure that would be like money! In fact, apa kata we do that and send it to break.com atau some other sites who would pay for weird pics? Kene pakai white out or white sharpie or something yg contrast baru nampak effect dia ( no pun intended ).

You're the man, Bad! Chalo!
 

jual kat aku che adik berbaju merah kat tengah tu snoop. aku janji aku treat dia gila babi punya baik

standing offer 1K usd
 

jgn terlebih2 bro2 di atas...sederhana sket bro..jgn main lepas je cakap...mgkn hari ni korang bole cakap perkataan2 gitu..tp esok sapa tau ditarik nikmat bercakap ke..maaf,xde niat menyinggung perasaan sapa2 dan bukan niat tunjuk baik..xde niat gitu sama skali..
 

22mseattle: ko guna ni ke kat aim? apa tak 22incheseattle?

baron: wahahaha... aku dok pikir cik adik mana la ko ckp. mlult complete series dvd, then we'll talk...

jeghi: all good brader, all good... saja melayan badol ni ha. cakap melayu biasa payah sket ngan dia...
 

bekeng sungguh collection pedro ni.. ganas .. nanti balik kita jamm.. sweet home chicano.. oh yeah
 

oi babon, ko cakap aku asyik ulang2 lawak same .. ko tuh ape beze buat lawak pink tits ngan aku gak fuckin babon studdard wannabe
 

Asrif : Dah hampir complete dah snoop. Tunggu bahagian kau jek.

Badol : Apa kau ckp ni badol? Aku tak paham. Yang kau pegi gaduh ngan org ngan emo kat internet ni apa cerita badol? Jangan libatkan aku. Pegi bawak main jauh-jauh.

Jeghi : Good advice, bro. Aku amik peringatan tapi bebudak ni kalau gurau mmg kasar. Dah nature memasing gitu kalau gurau tak sampai kecik ati, tak boleh tido memalam. Harap takde amik ati.
 

aduh babon studdard la pulak...
 

This comment has been removed by a blog administrator.
 

nak gurau tunggu musim kemarau lah..

(sorry takde keje, bahana APO? )
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.