Money Talks
November 08, 2006

You Can Learn A Lot From A Rich Girl



Comments:

the best piece of advise for adolescents.
 

i meant to say young adults. stupid me. email me in case you need some *useful* spreadsheet
 

send it in. gmail me at asrifomar...
 

serih nama kau asrif omar ke atau pun asrif bin omar? sampai hari ni aku confuse
 

asrif omar nama gelaran aku. serih nama aku dlm ic. nama bapak aku bukan omar...
 

masalah displin betul aaa
 

nate micah richards dapat england..nate apo aa..dah la freddy eastwood x pasal2 jadik glamer..zidane plak kata minat nak coach bangla nye team...shin chan kewell lak no 3 dlm yahoo..duhh...mana nisda nye team dok bawah lg..hhahaha
 

abih tu Pedro Ramone Gonzalez sapa plak weh? pastu kau ni anak bush ke chavez?
 

sorry, i pass away.
 

baRT: ?

jerry: meh shin chan kewell. fyi, team rita tu dari first week tak tuka aa... saja aku nk tgk apa jadi kalo team tak tuka lansung. busy la brader, takde time nak bukak fantasy league ni. main league betul je...

don: beb, jgn gitu...

abd: aku mcm nak cita lawak apek yg lain tapi mcm takleh recall any...
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.