Sir Joey Barton
November 19, 2006

Post Manchester Derby 06/07 edit #2:

Feck no I ain't havin' no diver leeching around me site.



Comments:

nate man city..corradi aku nak amek dh utk fantasy...kalo x dapat 2 gol dh team aku..tp ok gak aa aku angkat seol utk shin chan kewell..dapat aa sjibik..guano liverpool x menang lg weh?oo ye..mintak tlg bole x..abg aku kawen 17 dec..ko tlg carikan sapa bole dtg?aku kene kasik ayah aku brapa jumlah member aku nak datang aa..trimas ehh..maksud aku dak2 pc..
 

aku pun tak tau la beb, letih celebrate menang ngan fulham semlm aku sempat tengok first half je liverpool; pastu lelap...

ko ni suruh aku cari org je, aku kira skali tak? jgn aku cari org kang aku lak takleh join. papehal, buat aa list satu artis2 yg dtg nnt. fasha sandha ada tak?
 

aku igt x nak ajak ko aa..org lain je aa..hahaha..duh...artis xde kot..aku xde kontek sapa yg kat kl tu aku mintak tlg ko tu..wokes?
 

aku rasa sani ramai kontek lagi tapi since dia kat deutschland, aku cuba inform semua2 yg aku ada orait. tapi laki je aa mostly. sek tino samer ada no kot...
 

twice knighted...

not bad.
 

korang memanjang ade je wedding gi .. aku gak ok merempat sini sorang2 ... bose weh
 

Celtic 1 - 0 Man Utd.

Man Utd lost 2 Champions League matches in a row.

Why am i commenting here? Just because.
 

http://www.chriskula.com/misc/ref.jpg
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.