Kolar Terangkat
December 15, 2006

ALEE - says:
ngahhaha
Asrif says:
fuck
ALEE - says:
ngahhaah
ALEE - says:
ngahhaha
salahx says:
hahahahahaha
Asrif says:
wahahahahahahhahaa
ALEE - says:
ngahhaha
Asrif says:
wahahahahhahaha



Comments:

cool lah Abg A, A dan S ni..kekekke
 

Korang tahu tak Sani dah kahwin????!!!??

Nih gambar wedding dia,

http://greenapple15.fotopages.com/?entry=644396
 

bunyik macam gentel telo 3some je. eeewww!

-pakAndak-
 

wahhahahah
wahahhahahahaha
whahahahhhhaahhaha
wahahahhahaha
whahahahahahahah..
budussss!
 

pak andak: diorang dua je kut, gua tak join...

maz: haha kalah ngan west ham...
 

menggelupur aa lu mamat .. kalah home game .. ngan spurs je pon .. setakat derby game baru nak semangat baik main division satu je brader
 

hahahaha, man u ngan west ham pun terkincit, lu lagi mau ckp banyak
 

tah badol... apsal org semangat derby kena main division satu lak? aku tak nampak sangat significance dia to be honest...
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.