Further On Up The Road
January 15, 2007

August 06 - Bought ticket to the Chicago show, in September.

September 06 - Flew back to KL. Reza got the Chicago show ticket. Chap bought a t-shirt for me though.

October 06 - Bought ticket to the Sydney show.

November 06 - Singapore show announced. Bought ticket.

December 06 - eBayed Sydney show ticket.

January 07


And the rest was history.


Setlist:

01. Tell The Truth
02. Key To The Highway
03. Got to Get Better in A Little While
04. Little Wing
05. Why Does Love Got To Be So Sad?

Sit Down Set
06. Driftin' Blues (EC Solo)
07. Outside Woman Blues
08. Nobody Knows You When You're Down and Out
09. Running On Faith

10. Motherless Children
11. Little Queen of Spades
12. Further On Up The Road
13. Wonderful Tonight
14. Layla

Encore
15. Crossroads

(110 min.)

Taken off WheresEric.com.

I'm too tired to write anything. It was indeed my best concert experience.



Comments:

Fake!

First of all buku terbalik. Secondly tangan cover "schlort". Definitely fake shot.


Oi nana, sekali lagi ricks kirim salam.
 

aih nickname ko makin ari makin menjadi2 aa...

and tak fake ah. kebetulan. and it's schlong the last time mr garrison cut off his.

ko ckp kat ricks kirim salam apa kelas. kirim la sorang dua turun sini...
 

Schlong bagi yang macam Ramone snoopy...Schlort aaa kalau yang takat-takat abg hameeeed dan selevel dengannya.

Aku nak jek kirim seketul dua yg macam barbie dolls tapi memasing takut kantol kat airport due to 'barbie' dolls regulations.
 

dude gaye ko pegang ko nye 'package' tuh mengingatkan aku kpd classmate kite tfiq76sk8. Aku penah nampak die tgh tido dgn tangan die kat dlm seluar ... jauh lagi keji dr nko. Mmg nak termuntah aku tgk .. dah aaa si tfiq76sk8 nih penah cilok FHM aku kat PC dulu .. siap kene rampas ngan Zaidi lagi ... kwakwakwa ... tfiq76sk8 I miss u so freakin much
 

yg ko gelabah bawak masuk fhm pehal? simpan kat umah je ah. budak2 lain nak simpan pun cover2 ah. takat print out cerita2 from the internet cukup... abeh desperate, there's always bekas sabun lux lmao...
 

aku balik umah 3 bulan skali nak simpan kat umah camne fhm kuar every month .. n the reason y aku beli fhm bukan nak puaskan nafsu eh .. fhm m'sia bukan ade bende pon ... aku beli just utk bace pasal gadget, fashion and joke of the month.
 

aku boleh candy coat ckp aku baca fhm pasal gadgets, fashion, joke of the month, editorial reviews etc etc etc...but honestly who am i kidding...who really reads the article, anyway? kalau dia publish dalam bahasa russia pun aku jamin aku still akan baca.
 

seriously aaaa gamba2 kat dlm fhm m'sia sume kene cover gune computer ... kalau compare dgn fhm US mane same ... x seksi mane pon fhm m'sia ... I'm not kidding the reason y I bought fhm waktu kat m'sia dulu utk nak bace article

bebudak lain ade aaa bace fhm aku pastuh trus masuk tandas (I'm not giving out names here - tapi aku pasti die roommate serip B8) tapi aku ingat aaa saper ... mmg fhm aku trus hilang nilai aaa pastuh
 

ko nak balik msia nnt jejaga badol. aku berani bet ko kena tahan kat kastam. kalo dia tak tanya pasal playboy pun kurang2 dia mintak passport, permit keje etc...
 

ihhhhhhhhhhhhhhh.. keji nyo!!! it's just FHM... ngaruklaa sek2 nih
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.