Rollin' and Tumblin'
January 18, 2007

Mannish Boy:



Hoochie Coochie Man:





Comments:

serih, belakang rumah ko ade lombong emas ker???aku nk kerje kat situ bole??..
dpt duit sikit pon jadi la..
 

Maz .. lepas ko keje boley beli jersey larsson sebijik utk aku ... maz ko kat manchester sampai bile? aku cam ade potensi nak ke manchester balik nak tgk game man u aaaa rugi aaa plak ari tuh x gi tgk
 

cam serupa je dua gambar tu
 

ahah! aku dah jumpa perbezaan dua gambar tu. kau sekarang bukak ruangan 'spot the difference' ke?
 

seko snoop balik bukak pusat kosmetik, seko snoop lepas grad pegi main hip hop kat michigan... si abg hameed sibuk main frienster, myspace etc etc... si loq senyap dah main minyak...kita bukak kedai music ngan kedai kopi laaa snoop
 

weh jgn same kan aku ngan badol do.jatuh do maruah aku..
 

wahaha wtf maz. dia ckp psl gambar dlm site aku ah, bukan gambar ko ngan badol. wahahaha... ko nak ke sama ngan badol?
 

wahhaha.na''uzubillahuminnzalikk.
mintak2 jauh la aku nk disamakan ngan badol...wahhahahaahah.
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.