Turtle
January 22, 2007




Comments:

mane ko amik gambar kure2 nih??
depan rumah ko dah ade pond ke?
weh...pakai la macro lens do.the pic is not good enough..haha.
 

gila ah Mazree, belum beli kamera lagi dah pakar amik gambar dah. Ke dah beli? Gila banyak duit.
 

dia orang kaya doo...kita ni sapa?kamera pn pakai filem nye lg...hahahhaha
 

maz jgn cita do. ko gi umah dia kamera org shoot film pun ada. aku amek gambar kekura ni guna kamera handphone je aa...

oi jeghi, esok gi stadium ngan sapa? muziman sms aku tadi ckp dia dtg ngan geng2 perlih dia. peh penuh stadium esok ni mmg gamat ah. takyah pegi langkawi nak beli minyak gamat...
 

babi lame lawak serih.esok aku exam oi.btw,aku dah beli tiket england lawan spain..sape nk ikut??
 

maz pakai lawak sama siott..blah aa woi..hhahaha..aku gi nngan sepupu2 n abang2 aku...jumpa sana aa...majulah sukan utk negara..
 

pandai kau posing, snoop.
 

snoop sape baron ... ko nih pakai language baru ke yg aku x penah dengar

Oi maz ... bukan ko ade beli jersey Man U away 2005 ke? yg ko tunjuk waktu aku dtg manchester? kwakwakwa vodafone gile sedey beli baju mahal2 skali season nih pakai AIG
 

Kau kene tgk cerita Goodfellas aaa badol kalau senang nak faham. Basically, "snoop" ni gelaran macam "good fella" aaa dalam Goodfellas.
[quote]
We always called each other good fellas.



You'd say to somebody:



"You'll like this guy. He's all right.
He's a good fella, one of us."



Understand?



We were good fellas. Wiseguys.[/quote]
 

haha explaining things to badol...
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.