The Boss
February 25, 2007

My first paycheck...




Comments:

aku takyah pakai tuner, aku dah ada perfect pitch dah. E.. sharp!
 

jeeps creeps... e... sharp. not right...
 

takde blanja jamm ngan jalal ke?
 

lu nak gua belanja jam? pastu belanja jalal?

jam nenas ke jam strawberi?

lu nak cicah jalal ngan jam?

kua kua kua...
 

aku ambil masa nak cuba faham situasi yang kau hadapi in your present life supaya aku boleh at least try nak relate lawak kau tu snoop...

but unfortunately, speechless aku...

anyway, jangan lupa basuh jersey hola mi amor kau tu. bukan senang nak dapat.

ps - pesan koyok salonpas kat mesia skit beb. US punya koyok takde love note yang boleh aku amik gamba and tulis puisi.
 

lepas pukul 8 tak jam.
pukul 7 mmg jam teruk
 

cloudde, jgn gitu beb...

salahx, asal pukul 7 jam tak sedap ke? kata teruk...

ni kalo alee ada lagi teruk jadi
 

ouuu... mentang korg dah keje.. aku yg menganggur ni diporak perandakan ek..heheh takpe2...
 

perhaps a plastic surgery first, no?
 

eh pukul 7 ke? cuba tgk jam.

ke, dah habis kita ni? dah tak lawka dah yea?
 

abeh dah kut. judd dah masuk lawak plastic surgery tu, kira cancel out la lawak sebelum tu...

database freak.
 

argh pehal batang je dtg site aku ni...

m*k m3 pun tak sanggup singgah sini... wahahahaha...
 

weh nak bukak kedai gitar ke? gila. beli dram ok la, aku datang rumah kau weh..hahaha..
 

Serious musicians buy tuner!

It's a great courtesy to others who actually play their instruments in tune.

Letak dalam signal chain yaa..
 

it's the only thing in the chain man...

even if one know every srv lick out there, he will still sound like shit if the guitar's aint tuned well.

and i already sound like shit. dont want no untuned strings to make me sound shittier.

but i may just donate my older tuners to those guys at blast off (local tv botb show for u folks abroad; might not be in the know). they really need one...
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.