Sweet
February 12, 2007

WTF am I doin' with a DSLR?



Comments:

amik gambar turtle pastu tulis blog. apa lagi.
 

apa ni manny. account ada, aku tgk profile takde lak blog...
 

jariku tidak sepetah mulutku berbicara, snoop.


WAHAHAHAHHAHAHAHA!
 

apa ni, material blog ni deep sgt, terlalu membuatkan kita berfikir, kena shallow2 sikit, sambil pasang lagu romen kimiaku, baru chicks dig. ini chicks with dicks ja yg mai.
 

cloudde: ko suka eh guna modal2 sacred ni... hai teringat aku thanksgiving last year...

richard: ni hang singgah ni hang pun chick with dick ka?
 

aler, thanksgiving....aku pun ada teringat gak cerita-cerita thanksgiving. jangan you sorang jek nak igt snoopy.
 

weh serih, something that you can relate...

Smallest Penis Contest on the Howard Stern Show - Video
http://www.filecabi.net/video/penis-howard-stern.html
 

speak for urself, http://en.wikipedia.org/wiki/Micropenis
 

Hi Asrif. How are you doing? It's Tamica from Ricks. We miss you so much. When are you coming back?

I heard you got a job. Bet it's not as good as the 'job' I gave you! Tehee!

Miss ya, hun!

Tamica.

Let's get together sometime and share a turkey sub. ;P
 

rajin pulak si tamica dtg visit site aku... gimme some vocal solo yeayargh...
 

confess kat steak & shake

http://en.wikipedia.org/wiki/ZakarMerajuk
 

judd, i know who u are. 123.456.79.8 waaaaaahahaha
 

korang 2 ekor nih nak bertanding world's smallest penis ke? Aku budget serip menang duh .. serip perut dah same cam mamat kat howard stern tuh
 

serih takes pride in having an extremely small penis.

kononnya "DARE TO BE DIFFERENT"
 

woi badol bila ko nak balik? bebudak dah aktif balik main bola ni. tapi bosan ah muka sama je, ko turun ada sorang muka lain sket...

wahaha...
 

rindu nak main bola badol, snoop?
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.