You Are One Of Us Now, Son
March 18, 2007

I honestly felt like crying watching City scoring goals during the highlight show last night. Never knew I was that sad prior to the Boro game.


Again SP, please don't jack off the squad anymore. You are, sir, on the right track since the Che₤$ki game.



Comments:

hhahahah..Che₤$ki ,
bekeng..title race premiership still on, fight nih!...
nanti city nk kene tabur ngan utd lagi sekali nih...bagi jauh sikit ngan chelsea...hahahah
 

haha ko ni game lambat lagi awal2 dah cakap nak tabur...

weekend lepas futsal weh. macho gila ada satu gol aku score ni... mcm joe cole masa world cup aritu la lebih kurang. bukan nak cakap byk (stail ayat jeghi)
 

siot aa lu serih..kutuk blakang2..mana pewittt ko slama ni..hhahahaha...tunggu hujung tahun sume orang ada pastu setel kat sports barn senang cita..ke guano?aku dh lama x dribble mcm christiano ronaldo..hahhaha..ada awek2 cun dak baru sini wehh
 

ha kenal awek cun tu haram nak kenalkan kat kawan2 ni...

silap ah ko takde aritu nak witness gol joe cole aku. bekeng2 aku sendiri pun tergamam hahaha...

bak kata ko, bukan nak ckp besar ah beb...
 

joe cole aaa sangat ... main cam k.sambagamaran ade aaa. Sekejap dah pancit .. hampes tol ... mane x boroi
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Photography by Azalia Suhaimi

About
  • Asrif, b. 1983
  • Subang Jaya, Malaysia
  • asrifomar[@]gmail[.]com
Published Travels
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.